Verdachte van diefstal bromfiets aangehouden

De politie heeft woensdagavond, 2 november, een 16-jarige Alphenaar aangehouden op verdenking van diefstal c.q. heling van een bromfiets.
De bromfiets was, naar later bleek, ’s morgens weggenomen vanaf een schoolplein. Een agent zag later in de middag een bekende van de politie op een bromfiets zonder helm   over de Jan van Nieuwenhuijzenstraat rijden en trok het kenteken na. Toen later de diefstal bij de politie bekend werd is nader onderzoek gedaan en is uitgekeken naar de bestuurder van de bromfiets. De verdachte werd aangehouden in het centrum van Alphen. De bromfiets zou hij onder de Julianabrug hebben gevonden en deze later weer op deze plek hebben teruggezet.

Geef een reactie


Toekomstige evenementen
 1. Triathlon Alphen

  september 23
 2. Pasar Malam

  oktober 11 - oktober 14
 3. Inloopavond St. Nieuwe Alphenaren

  oktober 19 @ 19:30 - 22:00
 4. 158ste Zegerplasloop

  november 11
 5. Sinterklaasintocht

  november 17