Aanhouding voor diefstal diesel

De politie heeft zaterdag 29 oktober rond middernacht een 25-jarige man uit Polen aangehouden op verdenking van diefstal van diesel.
Bij het zien van surveillerende agenten op de Energieweg ging de man er plotseling op de fiets vandoor. De agenten zijn hierop direct achter de man gegaan en troffen hem onder een auto op de parkeerplaats van Avifauna. Omdat de man sterk naar diesel rook werd onderzoek verricht in de omgeving naar mogelijk diefstal van brandstof. Op de Energieweg werd de auto van de man gevonden, maar ook een dieselspoor. Deze leidde naar een plastic tas waar diesel in had gezeten. In de kofferbak van de auto werden twee jerrycans met vijftig liter diesel gevonden. De diesel is vermoedelijk afkomstig van een vrachtwagen die verderop aan de Energieweg stond. Het slot van de tankdop van de dieseltank bleek geforceerd te zijn. Naast de jerrycans en plastic tas werden nog twee stuks gereedschap inbeslaggenomen.

Geef een reactie


Toekomstige evenementen
 1. Triathlon Alphen

  september 23
 2. Pasar Malam

  oktober 11 - oktober 14
 3. Inloopavond St. Nieuwe Alphenaren

  oktober 19 @ 19:30 - 22:00
 4. 158ste Zegerplasloop

  november 11
 5. Sinterklaasintocht

  november 17