Groot onderhoud Oostkanaalweg Alphen (N207)

De provincie Zuid-Holland voert onderhoud uit aan de Oostkanaalweg (N207) en de bijbehorende parallelweg te Alphen aan den Rijn. De Oostkanaalweg en de parallelweg worden enkele nachten afgesloten voor het verkeer en ook overdag ondervindt het verkeer hinder van de werkzaamheden. Het verkeer wordt met borden omgeleid.

Nachtelijke afsluitingen en verkeershinder
De Oostkanaalweg is afgesloten in de nachten van 31 oktober t/m 4 november tussen 21:00 uur en 06:00 uur. De parallelweg is afgesloten in de nacht van 4 op 5 november tussen 21:00 uur en 06:00 uur. Van 7 t/m 11 november wordt gewerkt aan de rotondes N207/Nieuwekoopseweg N207/Zegerbaan. Weggebruikers dienen dan rekening te houden met verkeershinder en worden geadviseerd de omleidingsroute te volgen.

Werkzaamheden
Het onderhoud start eind oktober en loopt tot begin december. De werkzaamheden bestaan onder andere uit het opknappen van het asfalt, opnieuw inrichten van rotondes, vervangen van openbare straatverlichting, kappen van bomen en verwijderen van parkeerhavens langs de hoofdrijbaan.

Omleidingen en bereikbaarheid
Bij afsluiting van de Oostkanaalweg (31/10) t/m (4/11) wordt doorgaand verkeer omgeleid via de westzijde van Alphen via Leidse Schouw, Hoorn, Eisenhouwerlaan. Bestemmingsverkeer naar Alphen aan den Rijn wordt geadviseerd door het centrum te reizen. Bij afsluiting van de parallelweg (4/11) wordt fietsverkeer omgeleid via de Westkanaalweg. Tijdens de werkzaamheden aan de rotondes (7/11 t/m 11/11)  kan het verkeer gebruik maken van tijdelijke bypasses. Om vertraging te voorkomen wordt geadviseerd gebruik te maken van de omleidingsroutes en te reizen via de westkant van Alphen. Meer informatie over omleidingen en bereikbaarheid is te vinden op www.zuid-holland.nl/n207.

Meer informatie
Kijk voor de meest actuele informatie op www.zuid-holland.nl/n207 (onder de kop N207 Alphen aan den Rijn). Daar staat ook een digitaal contactformulier voor eventuele vragen en opmerkingen.

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.