Politie onderzoekt straatroof en zoekt getuigen

De politie onderzoekt een straatroof van donderdag 13 oktober op het Europapark. Een 16-jarige jongen uit Woubrugge werd bij de skatebaan even na 21.00 uur bedreigd en beroofd van zijn shag door twee jongens van tussen de 16 en 20 jaar.
De Woubruggenaar stond daar met een groep vrienden toen ze door de twee werden aangesproken. Na de beroving zijn de twee op een donkere fiets weggereden in de richting van het station. Een zoekactie in de omgeving leidde niet tot een aanhouding. De politie verzoekt getuigen zich te melden via 0900 – 8844.

Een van de daders droeg een wit petje, een grijze joggingbroek en een licht beige jas van het merk Nickelson. De andere jongen heeft een gezet postuur en droeg onder meer een zwart petje en een lange zwarte jas. Hij had een beige tas bij zich. Beide jongens hebben een getint uiterlijk.

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.