Aanhouding na gevaarlijk rijgedrag

De politie heeft zondag 11 september om 02.20 uur een 41-jarige automobilist uit Den Haag op de Dr.J.M. den Uylsingel aangehouden na een achtervolging. De man was eerder die nacht gewaarschuwd omdat hij onder invloed was van alcohol.
Agenten zagen de man toch rijden vanaf de kruising Prins Bernhardlaan met de Nieuwendijk en zijn hem achterna gegaan. De man reed via de Goudse Schouw de N11 op waar hij met een snelheid van ongeveer 160 km/uur reed. Ter hoogte van de Leidse Schouw reed de bestuurder door rood licht en vervolgde zijn weg naar de Eikenlaan. Daar kon hij nog net een politiebus ontwijken. De bestuurder bleef in de wijk rijden en kwam uiteindelijk weer op de Eikenlaan terecht waar de politiebus hem de doorgang belemmerde. De bestuurder wist via de bosschages te ontkomen, reed de Beatrixlaan op richting de Dr. J.M. den Uylsingel waar hij werd aangehouden voor gevaarlijk rijgedrag. Tevens werden zijn rijbewijs en de auto ingevorderd. De bestuurder blies 130 ug/l. De politie maakt proces-verbaal op tegen hem.

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.