Verdachte van poging moord Stortemelk door recherche verhoord

De 26-jarige man die 30 juni jl. door de Italiaanse politie werd aangehouden is maandag in Nederland aangekomen en overgebracht naar het politiebureau in Leiden waar hij is ingesloten. Justitie had na de aanhouding een uitleveringsverzoek gedaan bij de Italiaanse autoriteiten.

De verdachte van Egyptische afkomst is gisteren door de recherche van het politiedistrict Rijn- en Veenstreek verhoord.

De man wordt verdacht van poging moord op een 55-jarige Alphense op dinsdag 1 februari. De vrouw raakte ernstig gewond nadat ze was gestoken in haar woning aan de Stortemelk. Een glazenwasser belde die dinsdagochtend bij de vrouw aan, waarna zij opendeed. De man zag dat zij gewond was en waarschuwde de hulpdiensten.

Acht rechercheurs onderzochten de zaak en hebben toen meerdere getuigen gesproken. Mede door een goede Europese samenwerking waarbij er infomatie en gegevens werden uitgewisseld, kwam de recherche de verdachte op het spoor.

Geef een reactie


Toekomstige evenementen
  1. Pasar Malam

    oktober 11 - oktober 14
  2. Inloopavond St. Nieuwe Alphenaren

    oktober 19 @ 19:30 - 22:00