Man aangehouden na vernieling en poging diefstal fiets

Politie Hollands Midden heeft op dinsdag 6 september rond 20.00 uur een 24-jarige man uit Alphen aan den Rijn aangehouden op verdenking van vernieling en poging diefstal van een fiets.
De politie kreeg op dinsdag 6 september rond 19.15 uur de melding dat een man had geprobeerd een fiets te stelen uit een tuin aan de Boterbloemweg. Hij zou hierbij een plank van de schutting hebben vernield.
De politie ging ter plaatse en kreeg nog een melding over de verdachte: hij zou tegen auto’s schoppen. De politie zocht in de omgeving naar de man en zag hem uiteindelijk op de Oostkanaalweg. De man liep over de weg en auto’s moesten voor hem remmen. De politie zag dat de man aan het opgegeven signalement voldeed en hield hem aan. Hij rook naar alcohol en wankelde op zijn benen. De man werd meegenomen naar het politiebureau. Hij was dusdanig onder invloed van alcohol dat hij niet in staat was om met de politie te praten. De politie maakt proces-verbaal tegen hem op. De bewoner van de Boterbloemweg heeft aangifte van vernieling en poging diefstal gedaan.

Geef een reactie


Toekomstige evenementen
  1. Pasar Malam

    oktober 11 - oktober 14
  2. Inloopavond St. Nieuwe Alphenaren

    oktober 19 @ 19:30 - 22:00