Man aangehouden op verdenking van rijden onder invloed

Een 21-jarige man uit Alphen aan den Rijn is op vrijdagavond aangehouden op verdenking van rijden onder invloed.
De politie kreeg die avond rond 20.20 uur de melding dat een auto met hoge snelheid over een fietspad aan de Volkerak reed. De bestuurder zou een joint in zijn mond hebben. De politie ging ter plaatse en de getuigen wezen in welke richting de man was gegaan. De politie trof vervolgens de 21-jarige man aan. In zijn auto rook het naar wiet. Volgens de verdachte had hij niks gerookt, lag het alleen maar in zijn auto. Hij is aangehouden en er is bloed bij hem afgenomen om na te gaan of hij onder invloed was. Het rijbewijs van de man is ingenomen.

Geef een reactie


Toekomstige evenementen
  1. Pasar Malam

    oktober 11 - oktober 14
  2. Inloopavond St. Nieuwe Alphenaren

    oktober 19 @ 19:30 - 22:00