Aanhoudingen na pogingen beroving

De politie heeft vrijdag 2 september drie jongens van 15, 16 en 17 jaar en een meisje van 16 jaar aangehouden op verdenking van poging beroving.
Om 02.00 uur meldde een 22-jarige Alphenaar dat vier personen hem vermoedelijk wilden beroven bij het fietstunneltje bij het station. De vier hadden geprobeerd hem tot stoppen te dwingen, echter hij wist weg te komen. Korte tijd later kwamen er nog twee soortgelijke meldingen binnen. De politie heeft in de omgeving uitgekeken naar de vier en ook bij park Rijnstroom gezocht omdat ondertussen gemeld werd dat enkele jongens uit een instelling daar nog niet waren teruggekeerd. Daar zetten plotseling vier jongeren het op een lopen bij het zien van de agenten. Na een achtervolging werden alle vier aangehouden. De politie doet verder onderzoek.

Geef een reactie


Toekomstige evenementen
  1. Pasar Malam

    oktober 11 - oktober 14
  2. Inloopavond St. Nieuwe Alphenaren

    oktober 19 @ 19:30 - 22:00