Weerbericht: deze week iets beter weer

Het echte zomerse weer zit nog niet boven ons land, De hogeluchtdruk gebieden Gaan net niet boven ons land liggen maar boven Europa, dat geeft een stroming van af de oceaan met koele lucht. Zoals het er nu naar uitziet gaan ook restanten van orkaan Irene hier wat roet in het eten gooien.

Morgen is het aardig bewolkt al komt de zon wel een paar keer kijken, helemaal droog blijft het niet. Het maximum temperatuur zal morgen rond de 19 graden zijn en in de nacht ligt het rond de 9 graden. De wind is zwak tot matig en zal uit westelijke richting komen.

Dinsdag is er vrij veel bewolking maar de zon is er ook, de kans op een bui blijft erg groot. Het maximum temperatuur ligt rond de 18 graden en de minimumtemperatuur ligt rond de 8 graden. Er staat een matige wind die uit westelijke richting komt.

Woensdag is een stukje vriendelijker er is wel bewolking mar de zon zien we ook vaak, de kans op een klein lokaal buitje is wel aanwezig. Het maximum temperatuur ligt rond de 19 graden en het minimum temperatuur ligt rond de 8 graden, De wind komt uit westelijke richting en zal matig van kracht zijn.

Donderdag is het wisselend bewolkt en lokaal kan er nog een heel klein buitje vallen. Het maximum temperatuur die gaat iets omhoog en zal rond de 20 graden worden, het minimum temperatuur ligt rond de 10 graden. De wind is matig van kracht en zal uit noordelijke richting gaan komen.

Vrijdag is het licht bewolkt en droog, het maximum temperatuur zal rond de 21 graden zijn en het minimum temperatuur ligt rond de 8 graden. Er staan een zwakke tot matige wind die uit noordelijke richting komt.

Het weekend ziet er wisselvallig uit maar dan wel met temperaturen die boven de 20 graden gaan uit komen.

M.V.G Ronald

www.weerstationteraar.nl

Geef een reactie


Toekomstige evenementen
 1. Triathlon Alphen

  september 23
 2. Pasar Malam

  oktober 11 - oktober 14
 3. Inloopavond St. Nieuwe Alphenaren

  oktober 19 @ 19:30 - 22:00
 4. 158ste Zegerplasloop

  november 11
 5. Sinterklaasintocht

  november 17