Start verbreding N207 kan nog jaren duren

Alphen Stad FM wist gisteren te melden dat de aanleg van een busbaan langs de volledige N207 tussen Leimuiden en Alphen aan den Rijn minimaal 2 jaar wordt uitgesteld. De provincie was klaarblijkelijk in de veronderstelling dat de grond waarop de busbaan aangelegd zou moeten worden van de provincie was, maar dit bleek niet het geval te zijn.  Gedeputeerde Ingrid de Bondt schrijft in een brief aan Provinciale Staten dat het nog zeker twee jaar zal duren voordat de rijstrook er komt. De Bondt schrijft verder dat aanleg op eigen grond wel kan, maar dat dit een onpraktische situatie oplevert.

Vragen CDA

Voor het CDA in Alphen is dit aanleiding om vragen te stellen een het college van B&W. Hoewel het college niet rechtstreeks bij de uitvoering betrokken is wil het CDA wel graag weten of het college reeds op de hoogte was van de problematiek, en wat het college gaat doen om alsnog te zorgen voor het versneld aanleggen van een busbaan langs de provinciale weg.

Geef een reactie


Toekomstige evenementen
 1. Triathlon Alphen

  september 23
 2. Pasar Malam

  oktober 11 - oktober 14
 3. Inloopavond St. Nieuwe Alphenaren

  oktober 19 @ 19:30 - 22:00
 4. 158ste Zegerplasloop

  november 11
 5. Sinterklaasintocht

  november 17