Nieuwe cursus Krav Maga in Alphen a/d Rijn

Trainingscentrum Helena biedt in Alphen a/d Rijn een nieuwe cursus Krav Maga aan vanaf 5 september. Krav Maga is een zelfverdedigingsysteem uit Israel en is makkelijk aan te leren en te onthouden door iedereen. Elke dag gebruiken politie, leger en beveiliging Krav Maga om te beschermen en te overleven. Een aangepaste vorm is beschikbaar voor burgers.

De basis voor elke techniek is de natuurlijke reactie van de mens. Iedereen heeft een soortgelijke stereotype reactie als hij of zij onder hevige stress komt te staan. Wanneer deze reactie wordt gebruikt als basis voor een techniek is het toepassen van de techniek eenvoudiger.

Mensen leren fysieke en mentale weerbaarheid, voelen zich zelfverzekerder en staan sterker in hun schoenen.

De lessen zijn elke dinsdag en donderdag van 19:00 tot 20:00 in de gymzaal van het Groene Hart Lyceum. De hoofdinstructeur is Martijn Bos.

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.