Inloopochtenden BC ZIGO

Kinderen en jongeren die het nieuwe seizoen goed willen beginnen met een nieuwe sport, zijn bij badmintonclub ZIGO aan het goede adres. De club organiseert voorafgaand aan het nieuwe seizoen twee inloopopochtenden voor iedereen van 6 tot 18 jaar. En het is nu wel heel aantrekkelijk om lid te worden: elk nieuw jeugdlid krijgt een gratis racket.

Kennismaken met de badmintonclub kan op zaterdag 27 augustus en zaterdag 3 september, beide dagen van 10 tot 12.30 uur in de Limeshal aan de Kees Mustersstraat 4 in Alphen, de thuishaven van de club. Een racket meenemen is niet nodig: sportkleding is voldoende, de clubs zorgt voor leenrackets en shuttles. De jeugdtrainers van ZIGO en een aantal gevorderde jeugdspelers zullen de geïnteresseerden wegwijs maken in het spel.

Kijk voor meer informatie op www.zigo.nl.

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.