Politie zoekt getuigen aanrijding Prinses Irenelaan/Prinses Beatrixlaan

Politie Hollands Midden is op zoek naar getuigen van een aanrijding tussen een auto en een fietsster. Het ongeluk vond plaats op dinsdag 23 augustus rond 09.00 uur op de kruising Prinses Irenelaan met Prinses Beatrixlaan.
Een 65-jarige vrouw uit Alphen aan den Rijn reed in haar auto over de Prinses Irenelaan richting de kruising met de Prinses Beatrixlaan. De vrouw reed de kruising op en sloeg linksaf. Hierbij ontstond een aanrijding met een 32-jarige fietsster uit Alphen. De vrouw had een 3-jarig jongetje achterop dat niet gewond raakte. De vrouw raakte wel gewond aan haar been en werd naar het ziekenhuis gebracht. De politie vraagt getuigen van het ongeval contact op te nemen via 0900-8844.

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.