Lakeside

Het evenement Lakeside op vrijdag 19 augustus en zaterdag 20 augustus is relatief rustig verlopen. Tijdens het drukbezochte evenement zijn in totaal 12 aanhoudingen verricht.
Op de eerste dag zijn acht mensen aangehouden.
Vier mannen zijn bij verschillende incidenten aangehouden voor mishandeling. Het betreft een 22-jarige man uit Leiden, een 22-jarige man, een 23-jarige man en een 27-jarige man allen uit Alphen aan den Rijn
Daarnaast zijn een 20-jarige man uit Waddinxveen en een 27-jarige man uit Alphen aan den Rijn aangehouden, omdat ze de aanwijzingen van de beveiliging niet opvolgden. Zij zijn kort na hun aanhouding weer in vrijheid gesteld.
Een 31-jarige man uit Alphen aan den Rijn is aangehouden, omdat hij  gesignaleerd stond voor een ander korps.
Op de tweede dag zijn in totaal vier aanhoudingen verricht.
Een 22-jarige man uit Alphen aan den Rijn werd aangehouden omdat hij de bevelen van zowel de beveiliging als de politie niet opvolgde.
Een 22-jarige man uit Alphen aan den Rijn en een 23-jarige man uit Waddinxveen zijn bij verschillende incidenten aangehouden.
Tot slot is een 16-jarige jongen aangehouden omdat hij via de bosjes het evenemententerrein op wilde. Hij kon geen identiteitsbewijs tonen.

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.