Insluiper aangehouden door goed signalement

De politie heeft donderdagmiddag, 28 juli, een 38-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats, aangehouden op verdenking van insluiping in een woning aan de Lupinesingel.
De bewoonster was in haar tuin bezig en zag op een gegeven moment een man in haar woning staan die door de openstaande voordeur naar binnen was gekomen. De bewoonster riep direct naar de man waarna hij er vandoor ging. De man liep weg richting de Burgemeester Bruins Slotsingel. De politie werd even na 14.30 uur gebeld en de vrouw gaf een duidelijk signalement van de man. Meerdere agenten hebben in de omgeving uitgekeken naar de man. Hij werd uiteindelijk bij de kinderboerderij gezien en aangehouden. Hij voldeed volledig aan het opgegeven signalement. Uit de woning was niets gestolen. De politie doet verder onderzoek.

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.