Verdachte krijgt 430 euro boete voor beledigingen

Een 23-jarige man uit Koudekerk aan den Rijn heeft een boete van 430 euro gekregen voor het herhaaldelijk en grof beledigen van een agent op zondag 24 juli.
De man was die ochtend aangehouden op verdenking van het verlaten van de plaats van een ongeval en rijden onder invloed van alcohol op de Lijsterlaan, Thorbeckestraat. Nadat de man was ingesloten in een ophoudkamer van het politiebureau uitte hij de beledigingen naar de agent. De agent heeft hierop aangifte gedaan.

De politie tolereert geen verbaal of fysiek geweld tegen politiemensen en anderen met een publieke taak en treedt er altijd tegen op. Bij agressie en geweld tegen politieambtenaren staat Politie Hollands Midden pal achter haar medewerkers. Bij het veroorzaken van schade wordt de verdachte niet alleen strafrechtelijk, maar ook financieel aangepakt.

Geef een reactie


Toekomstige evenementen
 1. Triathlon Alphen

  september 23
 2. Pasar Malam

  oktober 11 - oktober 14
 3. Inloopavond St. Nieuwe Alphenaren

  oktober 19 @ 19:30 - 22:00
 4. 158ste Zegerplasloop

  november 11
 5. Sinterklaasintocht

  november 17