Twee verdachten van diefstal fiets aangehouden

De politie heeft dinsdagmiddag 12 juli twee Leidenaren van 22 en 24 jaar aangehouden op verdenking van diefstal van een fiets vanaf de Pieter Doelmanstraat.
Een getuige had de politie geïnformeerd over de diefstal rond 14.30 uur en gaf ook de signalementen van de daders. Agenten die na de melding uitkeken naar de daders hebben ze toen niet meer aangetroffen. Rond 16.30 uur werd door een oplettende winkelier gemeld dat hij de daders zag lopen op de Pieter Doelmanstraat. Met meerdere agenten werd uitgekeken naar de twee. Bij het zien van de agenten renden de mannen weg. Een richting de parkeergarage boven de bibliotheek en één richting de Aarhof. Deze laatste werd al snel op de Van Mandersloostraat aangehouden. De andere verdachte werd aangehouden in de parkeergarage waar hij zich had verstopt in het trappenhuis. De politie doet verder onderzoek.

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.