Vrouw steelt portemonnee uit seniorenwoning

Met een zogenoemde babbaltruc wist een onbekende vrouw zaterdagmiddag 9 juli een portemonnee uit een seniorenwoning aan de Anna van Burenlaan te stelen.
De vrouw deed zich voor als ‘prikzuster’ voor mensen met diabetes, en zo lukte het haar de woning binnen te komen. Ze vroeg om een glaasje water omdat ze zich zogenaamd ’niet lekker voelde’. Naderhand bleek dat de portemonnee weg was. De vrouw was blank of lichtgetint, had donker en strak naar achteren gekamd haar. Ze droeg een grijze legging en een kort bloesje, waardoor een deel van haar buik te zien was. Kent of herkent u de vrouw of heeft ze ook bij u aangebeld? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844.

Geef een reactie


Toekomstige evenementen
 1. Triathlon Alphen

  september 23
 2. Pasar Malam

  oktober 11 - oktober 14
 3. Inloopavond St. Nieuwe Alphenaren

  oktober 19 @ 19:30 - 22:00
 4. 158ste Zegerplasloop

  november 11
 5. Sinterklaasintocht

  november 17