Man aangehouden na bedreiging

Politie Hollands Midden heeft op zondag 10 juli rond 19.00 uur een 43-jarige man uit Den Haag aangehouden op verdenking van bedreiging. Een 18-jarige vrouw uit Alphen aan den Rijn heeft aangifte gedaan.
De vrouw liep die avond rond 18.20 uur op het station, toen een man haar aansprak. De vrouw vond dit niet prettig en negeerde de man. Hierop schold de man haar uit. De vrouw reageerde hier wel op en er ontstond een woordenwisseling. De man bedreigde de vrouw vervolgens dat hij haar met een mes zou steken. De man liep later verder en de vrouw liep ook door. Toen zij een politieauto zag, hield zij deze aan en vertelde haar verhaal. De politie ging op zoek naar de man en zag de 43-jarige man die voldeed aan het signalement op een perron staan. Hij is aangehouden nadat de vrouw vertelde dat zij aangifte wilde doen. Bij fouillering werd een mes bij hem aangetroffen. Dit is in beslag genomen.
Tijdens de woordenwisseling tussen de man en vrouw, stond een vrouw op een fiets vlakbij. Zij was met de rits van haar jas bezig. De man zou haar ook hebben uitgescholden waarna de vrouw wegfietste. De politie vraagt deze vrouw en andere getuigen contact op te nemen via 0900-8844.

Geef een reactie


Toekomstige evenementen
  1. Pasar Malam

    oktober 11 - oktober 14
  2. Inloopavond St. Nieuwe Alphenaren

    oktober 19 @ 19:30 - 22:00