Dit weekend wisselvallig weer

Aan komen weekend houden we dit wisselvallige weer nog, dat komt door dat een depressie wat ter hoogte van Ierland ligt zich gaat verplaatsen richting Engeland. Die depressie bepaalt geeft bij ons wel redelijk weer met zon en wolken en een paar buien. De temperatuur blijft door de zuidelijke stroming ook aardig en zal zo rond de 20 graden blijven hangen.

Vrijdag is het aardig bewolkt en in de ochtend hebben lokaal wat buitjes, in de middag probeer de zon wel ff om door de wolken door te komen. De temperatuur ligt morgen overdag rond de 22 graden en in de nacht ligt het rond de 12 graden. De wind komt uit zuidelijke richting en zal matig van kracht zijn.

Zaterdag is het licht wisselvallig weer met wolken velden en zon, jammer genoeg komen er ook lokaal wat buitjes voor. De temperatuur ligt overdag zo rond de 21 graden en in de nacht ligt het rond de 12 graden. Er staat een matige wind die uit zuidwestelijke richting komt

Zondag is er iets meer bewolking en komen er ook lokaal wat buien voor bij. De temperatuur die ligt overdag zo rond de 20 graden en in de nacht ligt het rond de 11 graden. De wind komt uit zuidwestelijke richting en zal matig van kracht zijn.

Maandag is er vrij veel bewolking en komt er lokaal een buitje naar beneden. De temperatuur ligt overdag zo rond de 20 graden en in de nacht ligt het rond de 11 graden. D matige wind komt eerst uit zuidwestelijke richting en gaat langzaam draaien richting het noorden.

De dagen daarna blijven wisselvallig bewolkt. Door dat er een hogedrukgebied langs ons heen gaat blijft het wisselvallige weer houden alleen de temperatuur gaat iets terug lopen door dat de wind uit noordelijke richting gaan komen.

M.V.G Ronald

www.weerstationteraar.nl

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.