Man grijpt vrouw bij billen

Een 19-jarige vrouw is vrijdag 1 op zaterdag 2 juli tussen 00.10 en 00.30 uur aangerand door een nog onbekende fietser.
De vrouw fietste vanaf het station de Stationstraat in en werd door de man bij haar billen gegrepen. Toen zij om hulp riep werd zij kort opgevangen door een ouder echtpaar met een hondje. De dader heeft hier nog even bijgestaan. De politie is op zoek naar deze mensen. Mogelijk wonen de mensen in de omgeving. Het echtpaar en andere getuigen worden verzocht zich te melden bij de politie via 0900 – 8844. Het echtpaar is rond de 60 jaar. De man is lang en de vrouw is klein. De hond is wit met bruine vlekken op zijn rug en kop. De hond heeft puntige oortjes en smalle hoge pootjes.
De dader heeft een klein postuur en een donkere huidskleur. Hij droeg een wit mutsje met een klep en hij reed op een goed uitziende witte fiets.

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.