Bewoners Aïdaplein en Carmenplein willen hele week met vergunning parkeren

Bewoners van de flats aan het Aidaplein en Carmenplein hebben 17 juni handtekeningen ingediend bij wethouder Van Velzen. Zij verzoeken de wethouder met klem om het vergunningparkeren op het Aïdaplein en het Carmenplein de hele week te laten gelden, en niet alleen op vrijdagavond en zaterdag. Nu mag iedereen nog op alle dagen behalve vrijdag en zaterdag gratis parkeren op deze pleinen, direct naast de garage van de Ridderhof, waar wel betaald moet worden.

Op die manier hopen de bewoners dat bezoekers en werknemers van de Ridderhof in de parkeergarage onder het winkelcentrum parkeren. Met name de komst van de Aldi wordt door de bewoners van het Aïdaplein gevreesd.

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.