Benefietfestival voor het KWF groot succes

ALPHEN AAN DEN RIJN – Het benefietfestival Alphen d’Huez dat zaterdag 18 juni werd gehouden in het Kasteel, is een groot succes geworden. Op de avond is 5009,15 euro opgehaald voor het Koningin Wilhelmina Fonds (KWF) dat zich inzet voor kankerbestrijding.

Dankzij de inzet van zeven geweldige bands, een hoop vrijwilligers, genereuze sponsoren en een fantastisch publiek in een overvol Kasteel is het muziekfestival een groot succes geworden. De organisatoren willen iedereen bedanken voor hun inzet. “Dit is een fantastisch resultaat,” aldus initiatiefnemer  Marcel Huizendveld.  “En het toont dat dit soort dingen in Alphen echt wel leven.” De volledige opbrengst van 5009,15 euro gaat naar het KWF.

Het festival werd op een feestelijk rockend geopend door De Joekels, jongens uit de Alphense polder. De Amsterdamse rockband Makita won vervolgens veel nieuwe fans in Alphen met hun hele strakke set. Gorgeous George, ook uit Amsterdam, bracht daarna de grote zaal met hun uitstekende gespeelde covers in vervoering. Terwijl de leden van Kinderen tegen Kinderen in wielertenues aantraden en met hun feestende kindercore het publiek van hun sokken blies. Mezzezesse, die hun afscheidsconcert gaven, wist het publiek in een springende meute te veranderen. Dahl  toonde met hun overrompelende optreden dat we nog mooie grote dingen van ze mogen verwachten en Rattleshake Snake bleek een waardige afsluiter van een hele mooie avond.

De organisatie hoopt volgend jaar weer zo’n mooi festival neer te kunnen zetten voor het KWF

Benefietfestival Alphen d’Huez werd gesponsord door de Wereldkapper, 24i, Hartendief, Probin van Beijeren, Bouwcenter Goedhart en Blutsgeschwister.

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.