Politie zoekt getuigen mogelijke straatroof

In de nacht van 27 op 28 juni is een 21-jarige jongen mogelijk beroofd in het Bospark nabij de Laan der Continenten. Tussen 22.15 uur en 22.30 uur is de jongen op de fiets vanaf een vriend richting huis gegaan. In het Bospark kreeg hij een klap en raakte hij enige tijd buiten westen.
Een tijd later kwam hij bij en lag op de grond naast zijn fiets. Er is onder andere geld weggenomen uit zijn portemonnee. Ook had hij een bult op zijn hoofd, een blauw oog en een pijnlijke knie. Hij is richting de bebouwing gelopen, waar hij even voor middernacht is opgevangen door een jongen die de politie heeft gewaarschuwd. De 21-jarige jongen uit Alphen aan den Rijn heeft aan het voorval een lichte hersenschudding overgehouden. De politie verzoekt mensen die tussen 22.15 uur en 0.00 uur in of nabij het Bospark iets bijzonders hebben gezien te bellen met de politie op 0900-8844.

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.