Poging overval bij bedrijf

De politie heeft vrijdag 24 juni om 03.50 uur drie mannen van 19, 20 en 23 jaar uit Den Haag aangehouden op verdenking van poging overval op de eigenaar van een horecagelegenheid aan de Hooftstraat.
Even na 03.30 uur liep de eigenaar zijn bedrijf uit naar zijn auto. Op dat moment renden twee personen op hem af. De eigenaar schreeuwde direct om hulp waarop zijn buurman zijn raam opende en schreeuwde naar de mannen dat de politie al gewaarschuwd is.

De twee mannen gingen er vandoor en stapten in een wachtende auto waar een derde persoon in zat. De getuige wist een signalement en een deel van het kenteken van de auto door te geven aan de politie. Hierop werden alle uitvalswegen rondom Alphen afgezet. Bij de Leidse Schouw werd de auto gezien. Deze reed de N11 op richting Bodegraven en nam vervolgens de afslag Boskoopseweg. Bij de nieuwe kruising met de N207 werd de auto staande gehouden en de drie inzittenden aangehouden. De politie doet verder onderzoek naar de zaak.

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.