Weerbericht: zondag lekker buiten weer

Door ontwikkelingen boven in de hoge luchtlagen gaat het frisse weer van afgelopen week even aan de kant voor meer warmte. Dat kunnen we zaterdag al merken de temperatuur gaat omhoog maar dat gaat wel met veel wolken en buitjes gepaard. Zondag merken we het helemaal aan de temperatuur die kom dan boven de 20 graden uit.

Morgen hebben we in de ochtend heel wat wolken met verschillende buien later in de ochtend klaart het op en houden we wolken en zon over. De temperatuur zal morgen zo rond de 18 graden zijn en in de nacht ligt het rond de 10 graden. De wind is matig van kracht en zal uit westelijke richting komen.

Zaterdag is er vrij veel bewolking en met wat geluk komen er een paar gaten in de wolken zo dat we de zon ook ff kunnen zien. Lokaal gaat er een buitje vallen maar dat zal niet veel mm wezen. De temperatuur zal overdag naar de 19 graden gaan oplopen en dat bij een matige wind die uit zuidwestelijke richting gaat komen.

Zondag is het wel aardig bewolkt maar de zon heeft ook aardig wat kans om door de wolken heen te komen. De temperatuur gaat zondag stijgen en zal zo rond de 22 graden gaan uitkomen en zal in de nacht zo rond de 10 graden zijn. De zuidwestelijke wind zal matig van kracht zijn.

Maandag is het een vrij zonnige dag, en de temperatuur gaat oplopen naar een graad of 24. In de nacht ligt de temperatuur zo rond de 14 graden. De wind is gaan draaien en zal uit zuidoostelijke richting komen en zal matig van kracht zijn.

De dag daarna is het ook een dag met zomerse temperaturen, maar dat zal best gaan stoppen met buien met onweer er bij. Na disdag is het niet helemaal zeker wat het gaat doen, en dat lig aan een hogedrukgebied wat deze kant op komt maar ook net langs ons heen kan gaan.

M.V.G Ronald

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.