Twee mannen aangehouden na vernieling auto’s

Op donderdag 19 mei rond 05.30 uur kreeg de politie de melding van een getuige die vertelde dat twee jonge mannen spiegels van auto’s aan het trappen waren.
Zij liepen vanaf de Cauberg richting de Jeltje de Bosch Kemperstraat. De politie ging ter plaatse en zag dat van zeventien auto’s de spiegels waren omgeklapt en dat van twee auto’s de spiegelkappen kapot waren.
De politie ging op zoek naar de daders en zag op het Zegerpad twee mannen lopen die aan het signalement voldeden. De twee verdachten van 19 en 20 jaar oud uit Alphen aan den Rijn zijn toen aangehouden. De politie onderzoekt of de twee betrokken zijn bij de vernielingen. De politie adviseert autobezitters waarvan de spiegel vernield is, aangifte te doen.

Geef een reactie


Toekomstige evenementen
 1. Triathlon Alphen

  september 23
 2. Pasar Malam

  oktober 11 - oktober 14
 3. Inloopavond St. Nieuwe Alphenaren

  oktober 19 @ 19:30 - 22:00
 4. 158ste Zegerplasloop

  november 11
 5. Sinterklaasintocht

  november 17