Verdachten van auto-inbraken aangehouden

De politie heeft vrijdag 6 mei rond 04.30 uur drie jongens van 18, 19 en 20 jaar uit Boskoop aangehouden op verdenking van inbraak in auto’s.
Een getuige zag twee personen inbreken in een auto op de Van Dijkstraat en belde de politie. Ter plaatse zagen agenten drie personen lopen. Bij het zien van de agenten gingen twee van de jongens er direct vandoor. Zij werden na een korte achtervolging aangehouden op de Torenstraat. De derde jongen bleef staan en werd direct aangehouden. Bij hem werd een navigatiesysteem aangetroffen.

Op de vluchtroute van de twee anderen werd een tweede navigatiesysteem gevonden. Bij één van de twee gevluchte verdachten werd een bluetoothset aangetroffen. De goederen blijken van diefstal uit twee auto’s afkomstig te zijn. De politie doet verder onderzoek.

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.