Politie zoekt getuigen verlaten plaats ongeval

De politie is op zoek naar getuigen van de aanrijding van een 70-jarige vrouw uit Alphen aan den Rijn op dinsdag 26 april rond 16.30 uur.
De vrouw reed die middag over de Europamarkt. Zij zag dat een auto weg wilde rijden en stopte. De vrouw stond naast haar fiets en de auto reed een stukje vooruit. Plotseling ging de auto achteruit. De vrouw riep: ‘Kijk uit!’ Zij zag dat de auto stopte en vervolgens weer achteruit reed. De vrouw gilde en de auto reed tegen haar fiets aan. De vrouw viel toen met haar fiets op de grond. Volgens de vrouw reed de auto toen met hoge snelheid weg richting de Europalaan. Een voorbijganger hielp de vrouw overeind. De vrouw hield een gekneusde pols aan de aanrijding over.
De auto had een groene kleur en was van een oud model. De auto werd bestuurd door een vrouw. De politie vraagt getuigen contact op te nemen via 0900-8844.

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.