Herdenkingsbijeenkomst Alphen aan den Rijn

Om met elkaar stil te staan bij de ingrijpende gebeurtenis van zaterdag 9 april organiseert de gemeente Alphen aan den Rijn vandaag, woensdag 20 april in Theater Castellum, een besloten herdenkingsbijeenkomst.
Slachtoffers, nabestaanden, hulpverleners en andere nauw betrokkenen, Hare Majesteit de Koningin en Zijne Koninklijke Hoogheid de Prins van Oranje wonen de herdenking bij. Ook de minister-president is met enkele andere leden van het kabinet aanwezig.

Programma
Om 12.00 uur begint het herdenkingsprogramma. Het officiele gedeelte duurt tot 12.45 uur. Aansluitend vindt er een ontmoeting voor slachtoffers, nabestaanden en hulpverleners met leden van het Koninklijk Huis, de minister-president en andere hoogwaardigheidsbekleders plaats.

Alle informatie omtrent de herdenkingsbijeenkomst is te vinden op de gemeentesite van Alphen aan den Rijn.

Live te zien
De bijeenkomst is alleen voor genodigden. De mensen die zijn uitgenodigd zijn de bij de gemeente bekende slachtoffers en hulpverleners. Andere betrokken belangstellenden kunnen buiten op het Rijnplein de bijeenkomst op schermen volgen. De herdenking is live op televisie of online te volgen. Vanaf 11.45 uur geeft NOS live verslag van de herdenkingsdienst en op www.journaal24.nl kan de herdenking online gevolgd worden. De herdenking wordt ook rechtstreeks uitgezonden op RTL7 en op www.rtlnieuws.nl.

Geef een reactie


Toekomstige evenementen
 1. Triathlon Alphen

  september 23
 2. Pasar Malam

  oktober 11 - oktober 14
 3. Inloopavond St. Nieuwe Alphenaren

  oktober 19 @ 19:30 - 22:00
 4. 158ste Zegerplasloop

  november 11
 5. Sinterklaasintocht

  november 17