Vrouw aangehouden na diefstal portemonnee

Een 44-jarige vrouw uit Amsterdam is op maandag 18 april rond 13.15 uur aangehouden nadat zij een portemonnee had gestolen uit een woning aan de Van Reedestraat.
Een 37-jarige vrouw uit Vlaardingen was in de woning aan het werk en zag toen een vrouw voor het raam staan. De 37-jarige vrouw vertrouwde het niet en liep naar haar tas en zag dat haar portemonnee weg was. Zij ging op zoek naar de vrouw en zij bleek ervandoor te zijn gegaan via de brandgang. De vrouw achtervolgde haar en kon uiteindelijk de vrouw met hulp van een omstander aanhouden.
De vrouw zei niks te hebben en liet haar tas zien. Later zag de 37-jarige vrouw dat de 44-jarige vrouw de portemonnee onder haar kleding vandaan hield en weggooide. De Amsterdamse is later door de politie meegenomen naar het politiebureau.
De 37-jarige vrouw heeft aangifte gedaan.

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.