Oud- betaald voetbalscheidsrechter Rob Overkleeft onderscheiden met de KNVB- scheidsrechtersspeld in

scheidsrechter 2008-2009Oud- betaald voetballerscheidsrechter Rob Overkleeft is op 8 april jl. door de KNVB onderscheiden met de KNVB- scheidsrechtersspeld in goud vanwege 40 jarige verdiensten voor de Koninklijke Nederlandse Voetbalbond.

Rob Overkleeft begon als 18- jarige aan zijn scheidsrechtersloopbaan in de Afd. Amsterdam. Hij heeft 15 jaar Betaald Voetbal gefloten, waarbinnen 35 internationale aanstellingen als assistent-scheidsrechter. Hoogtepunten waren in 1992 het EK in Zweden en de Supercupfinale tussen Arsenal en AC Milan in Londen. Dieptepunt was het ontnemen van de Champions League finale in 1994 in Athene tussen AC Milan en Barcelona door Berlusconi.

Momenteel is Rob Overkleeft mental- coach van een aantal assistent- scheidsrechters , in het Betaald Voetbal en KNVB docent.

De vml. Event- manager van de Gemeente Alphen aan den Rijn was ook Hoofdjeugdopleidingen van de Topklasser SV ARC en trainer bij AAV Alphen, CVC Reeuwijk, NSV uit Noorden en Oudewater.

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.