Weerbericht – ander weer op komst

Door de gunstige liggen van het hogedrukgebied hebben we de eerst 2 dagen nog goed weer, maar na dinsdag gaat het minder zacht worden en komen we in een westcirculatie terecht. Dat gaat betekenen dat de temperatuur een stuk gat zakken en we meer kans krijgen op bewolkte dagen met buien.

Morgen is het vrij zonnig al komen er wel vlagen met lichte sluierbewolking voorbij, de temperatuur zal morgen overdag zo rond de 17 graden zijn en in de nacht ligt de temperatuur zo rond de 3 graden. De wind is eerst nog zwak en gaat later draaien naar het westen en gaat dan toenemen naar matig. In de avond gaat er meer bewolking komen en kan er in de nacht een buitje gaan vallen.

Dinsdag is er eerst vrij veel bewolking maar in de loop van de dag komt de zon er steeds beter doorheen, de kans op een buitje blijft wel aanwezig. De temperatuur zal een stuk lager gaan uitkomen en zal zo rond de 13 graden gaan worden, de wind zal matig zijn en uit noordwestelijke richting komen.

Woensdag is er vrij veel bewolking maar de zon zien we ook er regelmatig door heen komen, de temperatuur zal overdag zo rond de 13 graden zijn. In de avond komen er van uit het westen een storing aan die wat buitjes gaat geven, de wind zal uit de zuidwesthoek vandaan komen en zal matig van kracht zijn.

Donderdag is er veel bewolking en komen er aardig wat buitjes over ons heen, de temperatuur zal overdag zo rond de 14 graden zijn. De wind zal uit de zuidwestelijke hoek gaan komen en zal matig van kracht zijn.

Vrijdag veel bewolking en regelmatig buitje met lichte regen, de temperatuur zal overdag zo rond de 14 graden zijn. Er staat veel wind die uit het zuidwest komt. Het weekend ziet er rustig uit met af en toe ene bui en wat zonnen stralen.

M.V.G Ronald

www.weerstationteraar.nl

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.