Jeugd ZIGO komt op gang

ALPHEN – De prestaties van het eerste jeugdteam van BC ZIGO, dat dit jaar zijn debuut maakt in de A-klasse, vertonen een stijgende lijn. De badmintonners kwamen zondag 3 april na een spannende strijd uit op een gelijkspel tegen Voorburg, dat op dit moment net boven de Alphenaren staat in het klassement. Aanvoerder Mark Vierbergen was tevreden met het resultaat: ,,Hopelijk pakken we volgende week de overwinning.’’

In de Alphense Limeshal werd een felle strijd geleverd, die resulteerde in uitslagen die dicht bij elkaar lagen en een groot aantal driesetters. ,,Het ging lekker, zeker tijdens de mixen, die hebben we gewonnen. De singles gingen wat minder,’’ aldus de teamcaptain.

Vorige week moest het Alphense team de jeugd van BC Voorburg als meerdere erkennen: hoewel de ZIGO’ers de partijen absoluut niet weggaven – ook hier werden driesetters genoteerd en kleine verschillen in punten – verloren ze met 7-1. ,,Ze waren gewoon beter,’’ was het nuchtere commentaar van de spelers na afloop.

Of de stijgende lijn zich voortzet zal volgende week blijken tijdens de thuiswedstrijd van ZIGO 1 tegen BC Schollevaar uit Rotterdam, wederom thuis in de Limeshal.

Geef een reactie


Toekomstige evenementen
 1. Triathlon Alphen

  september 23
 2. Pasar Malam

  oktober 11 - oktober 14
 3. Inloopavond St. Nieuwe Alphenaren

  oktober 19 @ 19:30 - 22:00
 4. 158ste Zegerplasloop

  november 11
 5. Sinterklaasintocht

  november 17