Electrolux AZC: Overwinning op PSV

Na de onderlinge wedstrijden in de top drie, tegen BRC en Donk, die met wisselend resultaat werden afgesloten, stond dit weekend PSV Bekkers Autoschade op het program. PSV bivakkeert dit jaar in de onderste regionen van de hoofdklasse en zou naar verwachting in Alphen ook geen potten kunnen breken.

Toch waren het de bezoekers die als eerste wisten te profiteren van een uitzending en dus een 0-1 voorsprong namen. De eerstvolgende man meer werd echter koel benut door Yoran en Tjerk bracht kort daarna de voorsprong voor AZC op het bord. Weliswaar wisten de bezoekers van PSV nog eenmaal de aansluiting te vinden, maar een tweede goal van Tjerk uit een strafworp bracht toch een 3-2 voorsprong aan het einde van de eerste periode.

In de tweede periode wist AZC vervolgens eenvoudig uit te lopen naar een veilige 7-3 voorsprong met goals van Joachim, Zoltan en twee keer Pieter die uit een man meer wist te scoren. De enige tegengoal van PSV werd gerealiseerd uit een manmeer.

Ook de derde periode was voornamelijk éénrichtingsverkeer. Weliswaar profiteerde PSV als eerste van een strafworp veroorzaakt door Kjell, maar ook deze periode werd overtuigend gewonnen door de Alphense thuisploeg.

De laatste periode begon slecht voor Zoltan. Hij veroorzaakte een strafworp, die door PSV niet benut werd, en krijgt een uitzending, waardoor hij de laatste 5 minuten vanaf de kant mocht aankijken hoe AZC en PSV zich in deze periode in balans weten te houden om tot een 13-7 eindstand te komen.

Standen                              13-7 (3-2, 4-1, 4-2, 2-2)

Persoonlijke fouten       AZC 14, PSV 9

Doelpunten                       Tjerk Kramer 5, Yoran Frauenfelder 3, Pieter Boot 2,  Yoachim de Ruijscher, Zoltan Keleman, Roeland Spijker

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.