Man aangehouden in verband met schietpartij Alphen

Een 37-jarige man uit Rotterdam is maandagmiddag 4 april op verzoek van Politie Hollands Midden in zijn woonplaats aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de schietpartij op 2 april in Alphen aan den Rijn.
Nader onderzoek en verhoor moeten duidelijk maken of hij betrokken is geweest bij de schietpartij en zo ja op welke wijze en wat het motief was. De politie sluit niet uit dat er meer aanhoudingen zullen volgen.

Zaterdag 2 april vroeg in de ochtend meldden omwonenden bij de politie dat zij schoten hadden gehoord op de Broekhorst in Alphen. Politieagenten die ter plaatse kwamen, troffen niets aan. Ongeveer een half uur later kwam een melding dat er een auto met vier gewonden voor een ziekenhuis in Gouda stond. Twee van hen zijn uiteindelijk overleden, de anderen worden nog verpleegd.

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.