Zaterdag warm, zondag koel

In het weekend hebben we door een hogedrukgebied boven het Europese vasteland ligt twee verschillende dagen. Zaterdag is het droge en aardig wat zon, zondag totaal weer anders met veel wolken en regen. Het voordeel van dat hogedrukgebied is dat wel de temperatuur omhoog gaat en lokaal de 20 graden gehaald kan worden.

Morgen is het in de ochtend wel bewolkt maar nog droog in de loop van de ochtend komen er van het westen buien aan. Tegen de avond gaat het weer droog worden. De temperatuur zal morgen zo rond de 16 graden liggen, en dat bij een matig tot krachtige wind.

Zaterdag is het vrij zonnig, er komen wel wat wolken voorbij drijven. De wind komt uit de zuidhoek en die neemt wel een aangename temperatuur mee, Overdag kan de temperatuur lokaal oplopen naar tot aan de 21 graden. In de nacht ligt de temperatuur zo rond de 9 graden.

Zondag is het totaal anders er is vrij veel bewolking en er gaan genoeg buien over ons heen komen. De temperatuur zal zondag ook iets lager gaan uitkomen zo rond de 17 graden, en in de nacht ligt het rond de 5 graden. De wind gaat uit het zuidwesten vandaan komen en zal matig tot krachtig zijn.

Maandag is er vrij veel bewolking en kunnen er wat buien over komen, de temperatuur zal overdag zo rond de 15 graden zijn en dat bij een matige zuidwesten wind. De dagen daarna zullen wisselvallig zijn. De temperatuur ligt rond de 15 graden en maken we de eerste dagen zeker kans op een bui.

M.V.G Ronald

www.weerstationteraar.nl

Geef een reactie


Toekomstige evenementen
 1. Triathlon Alphen

  september 23
 2. Pasar Malam

  oktober 11 - oktober 14
 3. Inloopavond St. Nieuwe Alphenaren

  oktober 19 @ 19:30 - 22:00
 4. 158ste Zegerplasloop

  november 11
 5. Sinterklaasintocht

  november 17