Politie waarschuwt voor klussende oplichters

Op woensdag 30 maart kreeg de politie een melding van een getuige die vertelde dat twee mannen langs de deuren gingen aan de Gravenstraat en aanboden om de gevels te reinigen. De politie ging ter plaatse en heeft de mannen aangesproken. Zij zijn gecontroleerd en konden daarna gaan.
De politie adviseert bewoners om niet in te gaan op de aangeboden diensten van mannen die langs de deur komen om bijvoorbeeld de gevel te reinigen. Zij heeft eerder meldingen gekregen van bewoners die worden benaderd door mannen in bestelbusjes die klussen aan of rondom het huis willen verrichten.
De mannen vragen fors geld voor deze klussen en willen de werkzaamheden contant uitbetaald krijgen. Zij gedragen zich volgens de bewoners erg opdringerig. Lees ook het eerdere bericht waarin de politie bewoners waarschuwt voor deze praktijken. Zij adviseert bewoners niet op de aanbiedingen in te gaan. Wordt u met dergelijke personen geconfronteerd en u vertrouwt het niet, bel dan de politie via 1-1-2. Noteer signalementen en/of kentekennummers.

Geef een reactie


Toekomstige evenementen
  1. Pasar Malam

    oktober 11 - oktober 14
  2. Inloopavond St. Nieuwe Alphenaren

    oktober 19 @ 19:30 - 22:00