Vanavond te zien in Team West

In het opsporingsprogramma Team West van omroep West wordt vanavond, dinsdag 29 maart, aandacht besteed aan een conflict tussen een man en een vrouw in Alphen aan den Rijn. Politie Hollands Midden toont een foto van de vrouw en vraagt kijkers zich te melden als ze haar herkennen.

Alphen man/vrouw conflict

Woensdag 16 maart kreeg de politie rond 18.50 uur een melding dat een man en een vrouw kennelijk ruzie hadden met elkaar op de Zadelmaker. De vrouw stond ter hoogte van de bushalte toen de man in een donkere auto, type Golf, kwam aangereden. De twee schreeuwden tegen elkaar waarna de man uitstapte en de vrouw hardhandig in de auto duwde. De man is hierna weggereden richting het Oude Ambacht. Uit verklaringen van de melder en enkele getuigen vermoedt de politie dat de man en vrouw elkaar kennen. De politie is op zoek naar hen en andere getuigen. Zij kunnen contact opnemen via 0900 – 8844. De vrouw is ongeveer 20 jaar en heeft een getint uiterlijk. De man heeft een donkere huidskleur en is 20 á 25 jaar. De Golf heeft grote opvallende velgen en maakte een zwaar geluid.

Team West van omroep West wordt uitgezonden om 17.43 uur en wordt ieder uur herhaald. Heb je de uitzendingen gemist, kijk dan naar de herhalingen op internet. Team West: www.teamwest.nl.

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.