Hond bijt jogster in Weteringpark

Een 53-jarige Alphense jogster is zaterdag 19 maart in het Weteringpark gebeten door een hond.
De vrouw liep rond 13.00 uur voorbij de voetbalkooi en het viaduct en vervolgens langs de weg toen ze de hond achter zich hoorde blaffen. De hond sprong tegen de Alphense en beet haar in een dijbeen. De Alphense schrok en werd even opgevangen door een jong stel op skeelers. De vrouw die met de hond was, was inmiddels vertrokken. De Alphense heeft bij de huisartsenpost de wond laten schoonmaken. De politie is op zoek naar de twee getuigen en andere getuigen. Zij kunnen contact opnemen met de politie via 0900 – 8844.

Geef een reactie


Toekomstige evenementen
  1. Pasar Malam

    oktober 11 - oktober 14
  2. Inloopavond St. Nieuwe Alphenaren

    oktober 19 @ 19:30 - 22:00