OSO geeft voorlichting over de OV-chipkaart

ALPHEN – De Activiteitencommissie van het Overleg Samenwerkende Ouderenbonden verzorgt op woensdag 6 april een voorlichtingsmiddag over het gebruik van de OV-chipkaart. Jan Meerpoel houdt dan in zalencentrum De Bron aan de Troubadourweg 2, aanvang 14.00 uur, een voordracht over alles wat met deze kaart te maken heeft. Meerpoel: ,,Vragen als: wat is de OV-chipkaart eigenlijk, is hij simpel te gebruiken, is de gebruiker duurder uit dan met de strippenkaart , welke problemen zijn er nog niet opgelost? komen allemaal aan bod.”

Na de voordracht, die ongeveer een uur duurt, en een korte pauze is er voldoende gelegenheid om vragen te stellen. Aan het einde van de middag is de voordracht op papier beschikbaar. De voorlichting is bedoeld voor Alphense 50-plussers, de toegang is gratis.

Op het gebied van lezingen etc. heeft Meerpoel de nodige ervaring. Hij is actief in Regionale- en Provinciale werkgroepen en zet zich speciaal in voor de oudere reiziger, met of zonder (visuele) handicap.

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.