Inschrijven voor Alphens Badminton Bedrijventoernooi

bedrijventoernooi

ALPHEN – Bedrijven met sportieve medewerkers kunnen zich tot maandag 4 april opgeven voor het Alphens Badminton Bedrijventoernooi dat BC ZIGO organiseert voor 21 april. Ook voor deze zesde editie wordt weer veel animo verwacht. Vorig jaar was de Limeshal bomvol met maar liefst 29 teams. Bedrijven die verzekerd willen zijn van een plekje doen er dus goed aan er snel bij te zijn. ,,We begonnen zes jaar geleden met rond de achttien teams. Het leuke is dat de meeste mensen die hebben meegedaan het jaar erop terugkomen. En er komen elk jaar weer nieuwe bedrijven bij, zonder dat we nu echt veel reclame maken. Die hebben het weer van horen zeggen, de mond-op-mondreclame doet zijn werk,’’ vertelt voorzitter Hans Thus.

Gezelligheid staat voorop bij deze happening. Na afloop is er bijvoorbeeld een gezellige borrel met hapjes in de kantine, maar natuurlijk is er ook een kampioenstitel ter veroveren. In 2010 ging het team van Stabiplan met de eerste prijs naar huis.

Iedereen, van campingbadmintonner tot wedstrijdspeler, kan meedoen aan het evenement. Er zijn eventueel rackets te leen en er is volop begeleiding van vrijwilligers van BC ZIGO. Tijdens de avond zijn er zo’n veertig leden actief voor de opvang en begeleiding van de teams en om bij te springen in de kantine.

Deelnemende bedrijven moeten gevestigd zijn in de gemeente Alphen aan den Rijn. Als dat niet het geval is, dan moeten er minimaal twee teamleden in deze gemeente wonen. Een team bestaat uit minimaal vier en maximaal zes personen (twee of drie dames en twee of drie heren. Mocht het niet lukken het benodigde aantal collega’s bij elkaar te krijgen, dan zijn partners of familieleden ook welkom.

Het inschrijfformulier en het toernooireglement zijn te vinden op www.zigo.nl . Wie vragen heeft kan ook een mailtje sturen naar bedrijventoernooi@zigo.nl. 

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.