Politie zoekt man en vrouw na conflict op Zadelmaker

De politie doet onderzoek naar een conflict tussen een man en een vrouw op woensdag 16 maart. De politie kreeg rond 18.50 uur een melding dat een man en een vrouw kennelijk ruzie hadden op de Zadelmaker.
De vrouw stond ter hoogte van de bushalte toen de man in een donkere auto, type Golf, kwam aangereden. De twee schreeuwden tegen elkaar waarna de man uitstapte en de vrouw hardhandig in de auto duwde. De man is hierna weggereden richting het Oude Ambacht. Uit verklaringen van de melder en enkele getuigen vermoedt de politie dat de man en vrouw elkaar kennen. De politie is op zoek naar hen en andere getuigen. Zij kunnen contact opnemen via 0900 – 8844. De vrouw is ongeveer 20 jaar en heeft een getint uiterlijk. De man heeft een donkere huidskleur en is 20 à 25 jaar. De Golf heeft grote opvallende velgen en maakte een zwaar geluid.

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.