Nieuwe sponsor voor dames en meisjesteams ARC

ARC heeft een nieuwe sponsorovereenkomst gesloten met IBB Kondor voor de dames- en meisjesteams van ARC.

Op maandag 28 februari tekenden de penningmeester van ARC, Dick Berkhout, en de vertegenwoordiger van IBB Kondor, projectleider Anton Spaan, de driejarige sponsorovereenkomst. IBB Kondor zal hiermee de komende seizoenen op de tenues prijken van Dames 2, MC 1 en 2, MD 1 en ME 1 en 2. De dames en meisjes krijgen een nieuwe wedstrijdtenue en een nieuw trainingspak.

Dick Berkhout is zeer verheugd over de nieuwe sponsorovereenkomst: “ARC is zeer trots op de nog steeds toenemende interesse in het dames- en meisjesvoetbal. Dat ook de sponsor zich hiervoor inzet blijkt wel uit de nieuwe driejarige overeenkomst die we vandaag tekenen. Met veel plezier zullen wij de tenues met de naam van IBB Kondor op onze tenues dragen”.

IBB Kondor-vertegenwoordiger, Anton Spaan, zegt: “ARC heeft een prominente rol in Alphen en omgeving als het aankomt op dames- en meisjesvoetbal. Er wordt op hoog niveau gevoetbald en er wordt ook steeds geïnvesteerd in de vernieuwing en verbetering van de technische opleiding. IBB Kondor verbindt zich dan ook graag aan ARC met deze overeenkomst.”

Bij de vereniging wordt voetbal als breedtesport aangeboden. De club heeft een bijzonder grote jeugdafdeling met ruim 900 leden en ook de senioren die de voetbalsport nog beoefenen zijn ruim aanwezig met 19 seniorenteams. Een aantal jaar geleden is de G-afdeling van de club opgericht. En ook de meisjes- en damesteams mogen op veel belangstelling rekenen.

Bij ARC is veel aandacht voor de verdere ontwikkeling van de jeugdopleiding om een van de belangrijke doelstellingen te bewerkstelligen: meer spelers uit de eigen opleiding in ARC1. Momenteel speelt ARC1 in de Topklasse op het hoogste amateurniveau in Nederland.

IBB Kondor bouwt en ontwikkelt. Dat doen ze in de ruimste zin van beide woorden, over de volle breedte van de vastgoedmarkt. IBB Kondor gespecialiseerd in grote en middelgrote bouwprojecten, variërend van fabrieken en kantoorgebouwen tot woningen en renovatieprojecten

Geef een reactie


Toekomstige evenementen
  1. Pasar Malam

    oktober 11 - oktober 14
  2. Inloopavond St. Nieuwe Alphenaren

    oktober 19 @ 19:30 - 22:00