Aanhouding na poging diefstal uit auto

De politie heeft zaterdag 5 maart even na 02.00 uur een 21-jarige man uit Koudekerk aan den Rijn aangehouden op verdenking van poging diefstal uit een auto.
De politie kreeg de melding dat twee jongens inbraken in een auto op de J.P. Coenlaan. De twee zijn na de inbraak weggefietst. Op de Prinses Irenelaan zagen agenten twee personen fietsen die voldeden aan de opgegeven signalementen. De agenten wilden de twee staande houden voor een controle, maar deze gingen er vandoor. De Koudekerker kwam echter ten val en werd na een korte achtervolging aangehouden op de Louise de Colignystraat. De andere persoon wist te ontkomen. De eigenaar mist vooralsnog niets uit de auto. Een ruit van de auto was ingeslagen.

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.