Sterk tegen pesten!

Helaas wordt er nog steeds veel gepest! Lichamelijke en psychische klachten kunnen hiervan het gevolg zijn. Er zijn veel tieners en jongeren die weinig zelfvertrouwen hebben, het moeilijk vinden om voor zichzelf op te komen, bang zijn om te falen bijvoorbeeld als zij een toets moeten maken, een sportwedstrijd hebben of omgaan met anderen. Hieraan liggen lang niet altijd pesterijen ten grondslag. Ook voor hen is het volgen van de Sta Sterk training waardevol. Deelnemers leren anders omgaan met weerbaarheid door op een sterke manier op te komen voor zichzelf. De training bestaat uit tien bijeenkomsten van anderhalf uur en twee informatieavonden voor ouders/verzorgers en leerkrachten. Iedere deelnemer krijgt vooraf de training een kennismakingsgesprek.

In samenwerking met Tienercentrum MAX organiseert Trainingsbureau VindKracht vanaf 14 maart de buitenschoolse Sta Sterk groepstraining (12-18 jaar)

De bijeenkomsten zijn op de maandagavond in Tienercentrum MAX van 18:30-20:00

Meer informatie of aanmelding 06-40046078 of www.vindkracht.info

Meer informatie over Stichting MAX kunt u vinden op www.maxpartynights.nl

Geef een reactie


Toekomstige evenementen
 1. Triathlon Alphen

  september 23
 2. Pasar Malam

  oktober 11 - oktober 14
 3. Inloopavond St. Nieuwe Alphenaren

  oktober 19 @ 19:30 - 22:00
 4. 158ste Zegerplasloop

  november 11
 5. Sinterklaasintocht

  november 17