Mannen aangehouden na rijden met valse kentekenplaten

Politie Hollands Midden heeft op donderdag 3 maart rond 12.00 uur drie mannen uit Engeland van 40, 48 en 53 jaar aangehouden omdat zij in een bestelbus reden waarvan de kentekenplaten niet klopten. Deze hoorden namelijk op een andere auto te zitten.
De politie besloot die middag de bestelbus met Engelse kentekenplaten te controleren op de Keizershof. De kentekenplaten bleken niet thuis te horen op de auto en nadat de politie toestemming kreeg om in de bestelbus te kijken, werden meerdere Engelse kentekenplaten aangetroffen.
De mannen zijn aangehouden en voor verhoor overgebracht naar het politiebureau.

Geef een reactie


Toekomstige evenementen
 1. Triathlon Alphen

  september 23
 2. Pasar Malam

  oktober 11 - oktober 14
 3. Inloopavond St. Nieuwe Alphenaren

  oktober 19 @ 19:30 - 22:00
 4. 158ste Zegerplasloop

  november 11
 5. Sinterklaasintocht

  november 17