Aanrijding twee auto’s Van Boetzelaerstraat

Op woensdag 2 maart vond er rond 10.15 uur op de kruising Van Boetzelaerstraat met de Bloemhofstraat een aanrijding plaats tussen twee auto’s.
Een 51-jarige vrouw uit Ter Aar reed op de Bloemhofstraat en stopte voor een stopbord. Zij wilde daarna de kruising oversteken, richting de Nicolaas Beetsstraat. Ondertussen reed een 26-jarige vrouw uit Alphen aan den Rijn over de Van Boetzelaerstraat richting het centrum. De 51-jarige trok op voor het stopbord en zag de auto van de 26-jarige vrouw niet van links komen. Hierdoor ontstond er een aanrijding waarbij de auto van de 26-jarige vrouw op de kop belandde. De 26-jarige vrouw zat niet bekneld maar kon haar auto niet uit omdat de deuren ontzet waren. De brandweer maakte het uiteindelijk mogelijk dat de vrouw de auto uit kon. Zij had last van haar schouder en nek en werd voor controle meegenomen naar het ziekenhuis.

Geef een reactie


Toekomstige evenementen
 1. Triathlon Alphen

  september 23
 2. Pasar Malam

  oktober 11 - oktober 14
 3. Inloopavond St. Nieuwe Alphenaren

  oktober 19 @ 19:30 - 22:00
 4. 158ste Zegerplasloop

  november 11
 5. Sinterklaasintocht

  november 17