Vanavond te zien in Team West

Op dinsdag 1 maart wordt in het opsporingsprogramma Team West aandacht besteed aan de beroving van een 64-jarige vrouw in Alphen aan den Rijn.
Op dinsdag 23 december omstreeks 14.30 uur liep de vrouw door de brandpoort achter haar woning in de Fideliohof in Alphen, toen zij van twee jongens een duw kreeg en haar portemonnee werd gestolen. Ze had de jongens eerder gezien in een supermarkt aan de Ridderhof. Toen hadden zij bij de kassa tegen haar aangeduwd. De vrouw liet haar pas blokkeren, maar er bleek al geld van haar rekening te zijn geschreven. Op camerabeelden zijn de twee daders te zien. Herkent u hen?

Team West van omroep West wordt uitgezonden om 17.41 uur en wordt ieder uur herhaald. Heb je de uitzendingen gemist, kijk dan naar de herhalingen op internet. Team West: www.teamwest.nl.

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.